Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


a hit csodálatos dolog a dicséret csilla663

 16.- A megtisztulás ezen évében, gyermekeim meg lettek fosztva az anyagi jólét kényelmétől   2011. 12.15. csütörtök, 8:55 Drága leányom, a megtisztulás éve már majdnem a végéhez ért, és ennek következményeként az Én gyermekeim már mindenhol felkészültek a Nagyfigyelmeztetésre. 

kep-246.png

S

jzusmsodikeljvetele_01_thumb2.jpg

ok gyermekem borzasztóan szenvedett 2011 – ben. Háborúk, erőszak, gyilkosság és gyűlölet, – mindezt a sátán hadseregének mesterkedése idézte elő, – mely megcsonkította és megölte értékes lelkeimet. Ez a gonosz hatalom egy szörnyű büntetést fog elszenvedni, ha nem fog bűnbánatot tartani a Nagyfigyelmeztetés után. 
Sok gyermekem az anyagi jólét kényelmétől lett megfosztva, és olyan nehézségeket szenvedtek el, melyeket eddig még sohasem kellett elviselniük. 
Ezeket a megpróbáltatásokat a sátán idézte elő és okozta az emberiség számára, de mindezt Én engedtem meg, hogy felhasználjam a lelkek megtisztítására. Talán most azt gondolod, leányom, hogy ez kegyetlenség, azonban erre szükség volt, hogy alázatra neveljem az emberiséget. 
Most, amikor már sokkal tisztábbak a Szememben, megnyílt a szívük, hogy befogadhassák örök életük igazságait. Ez azt jelenti, hogy a Nagyfigyelmeztetés alatt kevesebbet fognak szenvedni, mivel ezen az üldöztetésen már keresztülmentek. 
Most már gyermekeim készen állnak Irgalmasságom ajándékának a fogadására. Ez az idő majdnem elérkezett világ számára. Légy türelmes, leányom. Sohase várd Tőlem azt, hogy az időpontot megismertessem a világgal, mert nektek ezt nem kell tudnotok, amint azt már többször is említettem. 
Bízzatok Bennem teljes mértékben, és akkor békességben lesztek. 
pokol-kapuja.jpg A Nagyfigyelmeztetés ajándékát akkor fogom elhozni, amikor erre már megérett az idő, és amikor arra gyermekeim a legkevésbé számítanak.  Szeretett Jézusotok      Az emberiség Megmentője   
15. -  Második ELJÖVETELEM rövidesen a Nagyfigyelmeztetés után következik be     201

223509_923076941_small.jpg

1.12.14. szerda, 19:15 -Drága leányom, neked mindig bíznod kell Bennem, és tudnod kell, hogy sohasem lesz beszennyezve egyetlen egy üzenet sem, melyek neked adatnak.Te szorosan Legszentebb Szívemhez tartozol, és kezedet az Én kezem vezeti.
Te kizárólag Szent Szavamat tudod és fogod mindig is leírni, hogy eljuttasd üzeneteimet az egész emberiséghez. 
-Továbbra sem szabad a Nagyfigyelmeztetés időpontjának meghatározásával próbálkoznod. Ezt az időpontot nem nyilatkoztathatom ki, mert nem egyezik meg Örök Atyám akaratával. A Nagyfigyelmezetetés a legváratlanabb időpontban fog bekövetkezni, amikor nem is várná az ember.-
Az idő nagyon rövid, ezért egyre több időt kell a kitartó imára szánni a lelkek megmentése érdekében. Minden lélek megmentésére. 
-A büntetés, ami már eddig is vissza volt tartva, csak akkor fog bekövetkezni, ha a Nagyfigyelmeztetés után az emberek tömegesen újból a bűn útját választják.

ATYÁM engedélyt adott Második Eljövetelem meg

kep-157.jpg

hirdetésére, mely nagyon rövid időn belül be fog következni. Ez rövidesen a Nagyfigyelmeztetés után fog bekövetkezni. Minden lélek teljes mértékben készen kell, hogy álljon. A keresztes imahadjárat következő imája, a lelkek megmentésére a következő: -  „Ó, MINDENHATÓ ATYA, LEGMAGASSÁGOSABB ISTEN!
Kérlek, légy irgalmas minden bűnöshöz. Nyisd meg a szívüket, hogy elfogadják megváltásukat és így nagyon sok kegyelemben legyen részük. Hallgasd meg családomért végzett könyörgésemet és add nekik, hogy örömüket leljék SZENT SZÍVED szeretetében. 
-Ó, MENNYBÉLI  ATYAISTEN, védd meg minden gyermekedet a földön, és háríts el tőlünk mindenféle Atomháborút, és más olyan tettet, mellyel azt tervezik, hogy elpusztítsák gyermekeidet. Tarts távol tőlünk minden veszélyt, és védj meg minket. 
- Nyisd meg szemeinket SZENT IGÉD VILÁGOSSÁGÁRA, hogy lelkünkben félelem nélkül hallgassuk és fogadjuk megváltásunk IGAZSÁGAIT.”

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 72066
Hónap: 362
Nap: 7